D E S I G N     F O R    B Ø R N    O G    U N G E


 

VIBY GYMNASIUM:

 

DALGAS SKOLE skulle have redesignet deres logo som var en frø. Valget fandt på en origamifrø der symboliserer kreativitet (at folde) og udvikling (fra papir til frø)
 

DALGAS SKOLEN:

 

 

FILMKOMPAGNIET beskæftiger sig udelukkende med film om folkeskolen med folkeskolelærer som målgruppe. Gennem flere år har jeg lavet filmcovers til filmene, og har lavet Filmkompagniets hjemmeside som jeg også administrerer.

 

 

FILMKOMPAGNIET:

 

 

LÆSSØESGADES SKOLE skulle bruge en informations-folder, der præsenterer skolens værdigrundlag for forældre til kommende elever. Som en gimmick kan første flyer foldes og bruges som papirflyver - det symboliserer at skolen er innovativ og kreativ.

 

LÆSSØESGADES SKOLE:

 

Favrskov Musikskole skulle bruge et redesign af deres logo, og valget faldt på en cirkel af noder. QVI har efterfølgende lavet fem brochurer og stået for design af musikskolens hjemmeside.

 

FAVRSKOV MUSIKSKOLE

 

Bogen 'Alle børn har ret til en god barndom' lavet for BUBL er et opråb i bogform til politikerne om bedre vilkår for personale og børn i børnehaverne. Hvert opslag består af en helsidesillustration med en kort tekst.

 

BUBL

 

AARHUS SYMFONIORKESTER vil invitere en ny generation af børn indenfor i den symfoniske verden, og skabe synlighed omkring musikken. Dette er en piece til potentielle bidragsydere. Bamsen er en maskot og logo for projektet - QVI har stået for tekst-designet i logoet, samt design og opsætning af brochuren.

 

AARHUS SYMFONIORKESTER